Nijmeegse 4daagse

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. In 2019 wordt de 103e 4daagse gelopen.

Probleem

Voor het verwerken van de 47.000 inschrijvingen is een betrouwbaar systeem nodig, wat het hoge verkeer op de website aan kan. Hierbij moet ook rekening gehouden worden met 10-tallen factoren, die invloed hebben op de inschrijving van de wandelaar. Denk aan leeftijd, historische prestaties en lopen in groepsverband. 

Oplossing

Wandelaars kunnen zich inschrijven, via de mijn omgeving van de 4daagse. Op basis van de bekende gegevens in de database, loopt de wandelaar een aanmeldprocedure door, zodat hij of zij zich snel kan inschrijven. Na afronding van de inschrijving, betaalt de wandelaar via iDeal of een buitenlandse betaalmethode.

Conclusie

Met behulp van de mijn omgeving van Renflex, kunnen de inschrijvingen van wandelaars op een efficiënte en snelle manier worden verwerkt. Hierdoor krijgen de medewerkers van de 4daagse meer tijd voor de organisatie van de 4daagse.