an image
Renflex Software B.V.
Geograaf 16
6921 EW DUIVEN

Postbus 213
6920 AE DUIVEN

Email: info@renflex.nl

Telefoon: 026-384 24 24
Mijn Renflex
 
Klik op onderstaande knop om naar Mijn Renflex te gaan en daar in te loggen.

Vanwege een DNS wijziging kan het zijn dat u problemen ondervindt met het inloggen. In dat geval kunt u uw vraag mailen naar support of telefonisch contact met ons opnemen.

 
INLOGGEN MIJN RENFLEX

Biljartbond en Renflex

 

 knbb P E R S B E R I C H T

28 januari 2013

 

Nieuwegein/Duiven.

De Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) en de firma Renflex Software hebben een contract gesloten voor de automatisering van de ledenadministratie. De KNBB zal voor de uitvoering van de ledenadministratie het pakket Renflex CRM inzetten, dat naadloos gekoppeld wordt aan de financiële administratie. Aan de keuze van de KNBB is een gedegen vooronderzoek vooraf gegaan. Na het opstellen van een programma van eisen is een stuurgroep op zoek gegaan naar kandidaat leveranciers. Daarbij is gekeken naar de geschiktheid van de software, naar de continuïteit van de leverancier en naar de jaarlijkse kosten. Uiteindelijk is Renflex uit de bus gekomen als de meest geschikte partner om te komen tot een goede service aan de leden op een moderne manier. Zo komt er een "mijn-KNBB webapplicatie voor alle leden ter beschikking. Ook vormt - in de ogen van de KNBB - Renflex CRM een degelijke basis waarop systemen voor competities en toernooien voor alle keusporten binnen de KNBB kunnen worden ontwikkeld Directeur Willem la Rivière van de KNBB: "In ons streven naar een waterdichte vastlegging van de ledengegevens en een efficiënte administratieve verwerking  waren we toe aan iets anders De contacten met Renflex en met de collega-sportbonden die ons zijn voorgegaan geven ons veel vertrouwen dat we daarin zullen slagen". Voor Gerard Vaarwerk die samen met Paul Vaarwerk de directie vormt van Renflex, is de KNBB de 15de bij NOC*NSF aangesloten sportbond die als klant wordt verwelkomd: "Wij beschouwen de sportbonden als speerpunt in onze commerciële strategie; wij weten wat ze nodig hebben en zien tegelijkertijd de uitdaging om ook de speciale kenmerken van de biljartwereld in onze standaardsoftware te integreren. Wij zijn dan ook blij met de beslissing die de KNBB heeft genomen en gaan enthousiast samen met de KNBB aan de slag". 

De KNBB opgericht in 1911 is de nationale sportbond voor biljartsport die alle grote keusporten (poolbiljart, carambole, snooker en driebanden) in ons land vertegenwoordigt. De KNBB is één van de grootste nationale biljartorganisaties ter wereld. De KNBB is zowel nationaal als internationaal actief, aangesloten> bij de overkoepelende organisaties voor carambole, snooker en pool, erkend door het Ministerie van VWS en aangesloten bij het NOC*NSF. De KNBB telt momenteel circa 30.000 leden.

Renflex Software BV is sinds begin eind vorige eeuw actief als leverancier van geautomatiseerde systemen voor vak- en brancheorganisaties, sportbonden en uitgevers van (vak-)bladen. Hiervoor wordt het pakket Renflex CRM ingezet, dat in eigen beheer is ontwikkeld. Mede door een goede integratie met financiële software maakt Renflex het mogelijk om met lage kosten een hoge mate van efficiëntie te bereiken. De modulaire opbouw van het pakket verhoogt de flexibiliteit.

 

Contacten en nadere informatie:

KNBB (www.knbb.nl):

de heer W. la Rivière, telefoon 030 - 6008412

 

Renflex Software BV: (www.renflex.nl)

de heer P.H.M. Vaarwerk, telefoon 026 - 3842424

 • 1 juni 2013
  15 jaar Renflex Software

  Vandaag is het 15 jaar geleden dat Renflex Software B.V. is opgericht. Wij danken alle klanten en relaties voor het in ons gestelde vertrouwen en zien de toekomst met hetzelfde vertrouwen tegemoet.

  Lees meer...

 • 31 mei 2013
  Nieuwsbrief mei 2013

  Nieuwsbrief mei 2013 is verzonden.

  Lees hier de nieuwsbrief

 • 1 februari 2013
  Biljartbond en Renflex

  De Koninklijke Nederlandse Biljartbond (KNBB) en Renflex Software hebben een contract gesloten voor de automatisering van de...

  Lees meer...
Aanmelden nieuwsbrief