Websites

Het blijft een belangrijk onderdeel van uw organisatie. De website!

Niet alleen wilt u uw bedrijf/organisatie goed en duidelijk presenteren maar u wilt ook dat bezoekers u herhaaldelijk blijven bezoeken.
 

Responsive websites

Websites worden niet alleen bekeken op een computerscherm. In deze tijd zal uw website vaker op een tablet of smartphone worden bekeken. In dat geval zal uw website responsive moeten zijn.

Responsive betekent dat u website zich aanpast aan de device waarop de website wordt opgevraagd. Dat betekent dat de website op een smartphone er anders uitziet dan op een computerscherm. Sommige illustraties en foto's kunnen in dat geval achterwege blijven omdat er, simpelweg, geen ruimte voor is of omdat het voor teveel dataverkeer zorgt.

responsive

Hosting

Als u eenmaal een website heeft dan moet deze nog ergens worden gehost. Renflex Software heeft eigen servers draaien in een beveiligde omgeving van een gerenommeerde provider (ISP). De servers waar Renflex uw website of andere applicaties host zijn redundant uitgevoerd en voldoen aan de gewenste normen.

Voordeel voor u is dat Renflex Sofwtare het beheer en onderhoud uitvoert zonder dat u zich daar druk om hoeft te maken. Ander voordeel is dat Renflex direct aanpassingen kan doen aan de website indien gewenst.

 

 

 

 

In the cloud

Uw website en portals volledig gehost door Renflex Software. Een veilige stabiele cloud-omgeving zorgt ervoor dat uw organisatie altijd en overal online is.

Mobile

Uw website wordt mobiel. De weergave op een tablet of smartphone is anders dan op een groot scherm. Responsive websites zijn daarvoor de oplossing.

  

website.png

Voorbeeld website: Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie

 

CMSlogo_umbraco

Renflex Software maakt gebruik van het open source CMS van Umbraco. Dit Content Management System is een gebruiksvriendelijk systeem dat bovendien Renflex alle mogelijkheden biedt hierin te ontwikkelen.
Hierdoor heeft u een eenvoudig en snel-te-leren CMS en kunnen wij voor u toepassingen ontwikkelen die in de website worden opgenomen.

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom