Portals

De portals zijn online systemen die kunnen aansluiten op de backoffice, hoofdzakelijk Renflex CRM. Een belangrijke portal voor de meeste organisaties is de zogenaamde Mijn-omgeving.

Portals kunnen ook volledig online worden ingezet. In dat geval is de back-office ook een online toepassing. In dat geval kunt u volledig in-the-cloud werken.

Naast de veel toegepaste Mijn-omgevingen zijn er diverse toepassingen die in de vorm van een portal worden ontwikkeld en toegepast.

De volgende toepassingen zijn standaard oplossingen die weliswaar standaard zijn maar volledig op uw wensen kunnen worden ingericht. 

 

Mijn-portal

Geef uw relaties toegang tot uw administratie! Uiteraard volledig onder uw controle. Laat uw klanten zelf een factuur ophalen en laat uw relaties een adreswijziging zelf invoeren. Niet alleen ontlast u uw eigen organisatie, ook uw relaties vinden het prettig zelf zaken te kunnen doen wanneer zij dat willen. Een mijn-omgeving wordt in uw huisstijl gebouwd en is daardoor herkenbaar.

Webshop

Online verkopen is bijna een must als u producten of diensten wil aanbieden aan een groot publiek. De webshop van Renflex Software wordt gevoed vanuit de backoffice en de afhandeling is volledig door u in te richten. Een eenvoudig online bestelformulier of een winkelwagentje, het zal uiteindelijk tot en met de betaling worden geregeld.

 

Tijdregistratie

Elke organisatie die met projecten werkt kan gebruikmaken van de Renflex online tijdregistratie. Basis voor de tijdregistratie is in veel gevallen de module Projecten van Renflex CRM. Ook is het mogelijk de projecten online te beheren. Deelprojecten, functies, activiteiten, uurlonen, alles legt u vast in de stamgegevens van een project.
Uw medewerkers of ingehuurde krachten kunnen vervolgens eenvoudig op elk onderdeel van een project uren en kosten invoeren.

 

 

Digitale Leer-omgeving

De Digitale Leer Omgeving (DLO of ELO) is een online omgeving voor cursisten, leraren, coaches en dergelijke. In deze omgeving worden alle gegevens met betrekking tot de gevolgde opleidingen weergegeven. Resultaten, toetsen, documenten etc. kunnen worden ingezien en gemuteerd.
Elke cursist kan een portfolio opbouwen met gevolgde opleidingen, examens, competenties etc.
Opleiders, leraren, begeleiders en dergelijke kunnen inloggen stukken bekijken en download en beoordelen. De cursistenadministratie geeft een overzichtelijke weergave van de onderdelen van de opleiding en wat wel of niet is afgerond.

 

Betalen in een portal

 

ideal1U kunt heel eenvoudig uw facturen laten betalen of aankopen door uw bezoekers af laten rekenen. Dit gebeurt meer en meer met iDEAL.
Renflex Software werkt nauw samen met Docdata, een toonaangevende aanbieder van e-commerce diensten in Europa.  

 

remote

 

Op afstand besturen van uw administratie

Uw klanten maar ook uw eigen medewerkers hebben de mogelijkheid zaken te regelen via de online toepassingen. Zo kan vanaf elke plek waar toegang tot internet is worden gewerkt.

Ook kunnen gegevens worden ingevoerd of gewijzigd via de verschillende standaard portals of via uw eigen portal. Zo kan bijvoorbeeld eenvoudig een project worden toegevoegd en kunnen direct uren worden ingevoerd.

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom