Renflex Software levert oplossingen voor diverse branches.

Specialisten in CRM en internet

Renflex Software B.V. is vanaf 1998 actief in de automatisering. Van ontwikkelaar in software op maat en onder andere dealer van Exact software is Renflex gegroeid naar een leverancier van uitgebreide oplossingen voor relatiebeheer en administratieve toepassingen.

Vanaf begin deze eeuw levert Renflex haar eigen CRM toepassing: Renflex CRM. De software is volledig in eigen beheer ontwikkeld met en door ontwikkelaars van Renflex zelf.

Renflex CRM is vanaf het jaar 2000 de basis voor veel van de geleverde oplossingen bij de klanten van Renflex. De software is mede door de mogelijkheden van flexibele inrichting geschikt voor een grote verscheidenheid aan organisaties. Wel heeft in het begin van deze eeuw een soort van natuurlijke selectie plaatsgevonden van de branches waarin Renflex Software het meest actief is. 
Specialisme van Renflex is de automatisering van administraties voor organisaties met veel relaties en veel herhalende administratieve processen zoals bijvoorbeeld ledenorganisaties.

Oplossingen

Met behulp van de bestaande oplossingen is de interactie met de relaties (leden/klanten/abonnees) te vergemakkelijken en is er aanzienlijk te besparen op administratie, facturering, incasso en portokosten.

De oplossingen breiden zich voortdurend uit en bestaande worden daar waar nodig verbeterd. Steeds meer van de oplossingen vinden de weg naar het internet. Online oplossingen als toevoeging op de backoffice van Renflex CRM of als volledig online zelfstandige oplossing ontstaan bijna dagelijks.

De online toepassingen worden volledig gehost en beheerd door Renflex Software.  

 

 

Escrow regeling 

escrow (1)

Renflex software als licentie is gegarandeerd via de Software Borg Stichting. Hierdoor heeft u als gebruiker de zekerheid dat uw bedrijfsinformatiesysteem altijd beschikbaar blijft. U kunt aansluiten bij deze regeling door een gebruikersovereenkomst af te sluiten met Software Borg. 

Voor informatie kunt u ons een e-mail sturen of neem telefonisch contact met ons op.

 

 Ondertekening van escrowregeling met Software Borg en IT-notaris (2014).

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom