Onze klanten

 

Renflex Software bedient meerdere klanten uit verschillende bedrijfstakken. Grofweg hebben wij onze klanten en doelgroepen ingedeeld in 4 clusters. Ongetwijfeld past u in een van onze clusters. 

Hieronder per cluster een aantal van onze klanten. Wilt u meer voorbeelden van klanten, stuur ons dan een e-mail of bel even.

Sportbonden

De activiteiten van sportbonden passen perfect in de filosofie van Renflex CRM. Diverse sportbonden maken gebruik van de backoffice CRM en de portals voor online gebruik door sporters en verenigingen. 

Atletiekunie

Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV)

Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU)

 

Vak- en brancheorganisaties

De vak- en brancheorganisaties zijn ledenorganisaties die bedrijfsprocessen voeren waarbij Renflex CRM perfecte ondersteuning biedt.  

Vereniging van Schrijvers en Vertalers

Algemene Vereniging van Schoolleiders

Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart

 

 

Uitgevers

Uitgevers en dan vooral vakbladuitgevers zijn organisaties die processen voeren die door Renflex CRM worden ondersteund. Een uitgebreide Abonnementenadministratie is voorzien van alle mogelijkheden in Renflex CRM.

Aeneas Media

Magenta Publishing

Agrimedia

 

Overig

Naast de ondersteuning voor ledenorganisaties levert Renflex Software ook maatwerkoplossingen en oplossingen in combinatie met Renflex CRM. De oplossingen lopen uiteen van een eenvoudige administratieve toepassing tot een volledig geautomatiseerde administratie voor groothandelsonderneming. 

Besselink elektrotechnische groothandel

Orange Direct Load Service

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom