Custom made

 

custommade2Standaard software kan veel! Maar ook aan standaard software zitten grenzen met betrekking tot de mogelijkheden. Om toch uw specifieke bedrijfsprocessen te automatiseren is maatwerk nodig. 

Renflex Software is van origine een maatwerkontwikkelaar en bedient nog steeds haar klanten van het eerste uur. De software die is ontwikkeld voor de klant gaat wel mee met de tijd. De custom made software wordt telkens aangepast aan de mogelijkheden van de technologische ontwikkelingen. Ook volgen we natuurlijk de besturingssystemen en edities van bijvoorbeeld Microsoft.

 

Welke software bouwen wij dan vooral op maat? Administratieve systemen zijn en blijven de specialiteit van Renflex Software. Omdat we 

custommade3specialisten in huis hebben die zowel de administratieve als de financiële processen goed beheersen kunnen we voor uw organisatie dat ontwikkelen wat u ook echt nodig heeft. 

Dat doen we overigens wel in combinatie met standaard software. Zo bouwen wij geen eigen financiële software. Wel bouwen we de processen die aansluiten op de financiële administratie. 

 

 

Op maat omdat u dat wilt!

 

lightbulbU bepaalt wat u wilt! Renflex Software development kan die toepassing voor u bouwen die u wilt. Als voorbeeld noemen we de oplossing voor een grote Elektrotechnische groothandel. Meerdere vestigingen, meerdere magazijnen, verkoopbalie en onder ander internet verkoop. Deze toepassing is volledig op maat ontwikkeld voor de desbetreffende organisatie. Echter is de software en de achterliggende code en database transparant opgebouwd. Hierdoor kan snel een aanpassing plaatsvinden. Maar kan ook de toepassing geschikt worden gemaakt voor een nieuwe vestiging of voor een geheel andere klant.

Mocht u interesse hebben in een maatwerkoplossing, neem dan gerust contact met ons op. 

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom