Apps

App is een afkorting van application. Met een app wordt een mobile application bedoeld. De applicaties worden vooral ontwikkeld voor de mobile devices zoals smartphones en tables. De functionaliteit in een app is vooral bedoeld om snel en eenvoudig zaken te kunnen opzoeken, regelen of beheren.

Waarom een app?

Een app kan in principe niet als vervanging worden gezien van een desktop applicatie. De app zal voornamelijk worden gebruikt om zaken op te zoeken of snel iets in te voeren. Daarnaast worden apps gemaakt om gebruik te maken van de specifieke technieken die een smartphone of tablet kan bieden. Een voorbeeld is de GPS functie die aanwezig is op een device. 

In 2013 zijn zijn meer dan 100 miljard apps gedownload uit de zogenaamde stores voor apps. Veel van deze apps (ca. 90 %) zijn gratis en daarom populair.
Elk besturingssysteem (operating system) dat wordt gebruikt in de mobiele wereld heeft haar eigen store voor application software. Zo heeft iOS van Apple de Apple Store, voor Android en Windows Phone zijn apps te downloaden uit respectievelijk Google Play en Windows Store.

Renflex en apps

Renflex Software bouwt apps die voor alle besturingssystemen te gebruiken zijn. Zo kunt u uw gebruikers de keuze laten maken van de smartphone of tablet waar ze het liefst mee werken.

De Renflex CRM app heeft een aantal basisfuncties. Zo kunt u snel een relatie openen en de contactgegevens bekijken. Ook kunt u de route naar de relatie op uw smartphone direct bekijken. 
Selecteer een relatie of contactpersoon en laat uw smartphone direct bellen door een simpele klik of tik met uw vinger.
Maakt uw gebruik van contactregistratie in CRM dan is deze ook zichtbaar in de CRM app en kunt u snel zien wat u met uw relatie heeft gecorrespondeerd bijvoorbeeld.

Speciale apps

Voor iedereen die een functie in CRM of in andere Renflex software wil gebruiken op een mobile device kan een app worden ontwikkeld.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

 

phoneapp

Renflex CRM app

Een app voor onderweg

Uw relaties altijd bij de hand! Contactmomenten en afspraken die u met uw relaties maakt snel inzien? Dat kan met de CRM app.

Wanneer u een telefoonnummer nodig heeft of een adres dan kunt u deze snel opzoeken met de app. Met een enkele tik op het scherm belt u uw relatie of krijgt u een route naar het adres.

Renflex CRM gegevens kunnen te allen tijde in een app worden opgevraagd en weergegeven en zijn real-time. Uiteraard bepaalt u welke onderdelen in de app aanwezig moeten zijn. 

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom