Integration

Steeds meer leveranciers en bouwers van applicaties geven toegang tot hun software omdat het eenvoudiger wordt en kan. Uitwisselen en integreren is van deze tijd.

Ook Renflex ziet dat oplossingen gekoppeld moeten worden aan de software van Renflex. Dat deden wij trouwens al heel lang. Vanaf het begin hebben wij een aansluiting met Exact software, zoals Exact Globe.  

Financiële software

Renflex CRM zorgt voor het onderhoud van debiteuren, maakt facturen en kan boekingen doen in uw verkoopboek. Dat doen we door te koppelen met financiële programma's. Renflex CRM heeft geen eigen boekhouding, daarvoor zijn er teveel goede en veel gebruikte softwarepakketten in gebruik.

exact

Renflex Software is vanaf 2000 gecertificeerd Development Partner van Exact. Hierdoor beschikt Renflex over de kennis en vaardigheden de Exact modules naadloos aan te sluiten aan de Renflex software en andersom.

accountview

Ook heeft Renflex al diverse koppelingen gemaakt met Accountview. Accountview heeft door middel van een COM object mogelijkheden te integreren.

 

integration1

 

Websites en webtoepassingen

In uw website wilt u ook steeds meer laten zien van uw organisatie. Als wij niet de bouwer zijn van uw website, overleggen wij met uw webbouwer over de onderdelen die uit Renflex software moet worden getoond. Hiervoor worden zogenaamde webservices gebouwd. Deze webservices zijn transparante oplossingen en kunnen door de andere partij eenvoudig worden gebruikt. Andersom maakr Renflex gebruik van de webservices van leveranciers om data in de Renflex software op te nemen.

 

Verenigingsapplicaties voor ledenadministratie

Een groot aantal verenigingen maken gebruik van een verenigingsapplicatie. Deze software stelt de vereniging in staat zelf haar administratie en financiën op orde te houden. Een aantal van deze pakketten worden ondersteund door Renflex Software in het kader van de integratie van verenigingen met de Atletiekunie.

Dit zijn de pakketten van All United, Club Webware, Sportlink en Club-assistent. Doel is het realiseren van een koppeling tussen de bondsapplicatie en de verenigingsapplicaties. Hierdoor zijn de gegevens van de leden in beide systemen gelijk.

Voor informatie over de pakketten kunt u contact opnemen met ons, de genoemde leveranciers en/of de Atletiekunie.

 

 

 

 

Websites

Portals

Integration

Custom